onsdag den 22. december 2010

Julen nærmer sig ;)

Ja de sniger sig ind lige så stille.... Jeg nyder det.
Det nydes på mere stille og rolig måde end førhen og det er rigtig dejligt. Nu har jeg tid til at både nyde mine børn og mine små engle og alt det andet der hører julen til, lige så stille.....Men det har jo også taget tid at nå hertil ;) Det er så mange smukke ting der hører julen til......
 Jeg fik en pakke med posten i går. Den kom fra Island, fra min søsters datter (hvad er det nu hun er til mig på dansk...hmm kan ikke huske det ) og den tanke der er i den gave, den er noget helt for sig selv...
Det var en pakke verdens bedste chokolade og en  CD og DVD til mine små engle med Spartakus og en bog med historier om vores julemænd..... Jeg syns det er så smukt og det blev jeg bare så glad for ;)


Noget helt andet... julekortene dem elsker jeg.... Jeg plejer at lave mine selv (Det er kun to gange hele mit voksenliv jeg ikke har lavet og sendt dem... )
Jeg kan godt se at vi får en del flere i år end vi plejer at få...... Men der har jeg også en tradition.... Jeg åbner dem først juleaften når alt er faldet til ro og jeg kan læse dem stille og roligt med enten en god kop kaffe eller et glas vin og lidt chokolade, det giver bare punkten over i et til min jul :)
Men det betyder jo ikke at jeg ikke har spottet nogle af afsenderne :)

Knus og kram herfra

2 kommentarer:

 1. Tusind tusind tak for julekortet.
  Jeg åbner dem med det samme de dumper ned i min postkasse. Jeg tror ikke jeg har rygrad til at vente helt til juleaften med at åbne dem. ;-)
  Jeg håber I får en god og uforglemmelig juleaften i aften. Mange knus og kram herfra.

  SvarSlet
 2. Det var så lidt søde Heidi.
  Tak og i lige måde.

  Knus og kram til jer alle

  SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)