mandag den 31. januar 2011

En af mændene i mit liv.....


var min svigerfar....I dag ville det have været hans fødseldag. Jeg fik lov til at gå hen ad vejen med ham i 26 år. Og hvor føler jeg mig heldig, han sætte mange farver til min tilværelse ;)
Jeg var kun 16 år da jeg lærte ham at kende,men hvor blev jeg godt modtaget i deres hjem. Han var en meget stille og rolig mand,og i starten var det sådan at jeg også var meget genert så hvis vi sad kun to alene i køkkenet blev der ikke sagt meget :) men han lærte mig også at dem der snakker meget..de behøver ikke at være de klogeste;)
Han lærte mig rigtig mange ting. Han lærte mig også at sætte pris på mig selv som jeg er....
Senere hen fik vi rigtig mange gode samtale-stunder ved køkkenbordet, vi skulle nok bare have vores tid til at nærme os hinanden :)
 I år bliver det 9 år siden han døde....og i starten var der stor sorg i mit hjerte som med tiden blev til savn......og det savn bliver større og større jo længere tid der går. Men det er nok også på grund af alle de gode minder vi har:)  Så min svigerfar bliver god gemt i mit hjerte og ham takker jeg for den jeg er i dag. Æret være hans minde.       

Knus og kram herfra                                               Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt skrevet, søde Silla! :-)

  SvarSlet
 2. Med klump i halsen og tårer i øjnene - så kan jeg med sikkerhed fortælle dig at hvis han var her iblandt os i dag, så ville han være meget stolt af dig, og stolt over den person du er.- Lige præcis så stolt som jeg er af at være DIN datter og stolt af at DU har gjort mig til den jeg er! :-) Kysser fra din lille pige

  SvarSlet
 3. Dejligt med lidt gode minder...

  Sikke et smukt kort i dit tidligere indlæg..

  Og tak for din søde kommentar på min blog..

  SvarSlet
 4. Tak søde Heidi;)

  Min lille pige: Tusind Tak;)nu bliver hun jo mundlam..med tårer i øjnene ;)

  HenrietteH: Tak for det og det var så lidt;)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 5. Hejsa...

  Svigerfar er der skam.... hvor han er, er der ingen tid og sted han smiler bare til dig og ved du kommer en dag.... for ham er venten bare ingen tid... kun her hos os er tid, tid.. og tiden kan føles lang.... bare vent... der er kærlighed til alle... ude i vores univers...
  Jeg venter selv.... smiler..

  SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)