søndag den 30. januar 2011

Nu skal det være.

Jeg har haft en rigtig lang dårlig periode med min kære lille krop.... Jeg syns ikke det kan være vejret,selvom det skifter jo lidt..hmmm jeg har prøvet at tænke over hvad det kan være og syns jeg gør som jeg plejer..står op stille og  roligt og nusser herhjemme det jeg kan, tager min lur om eftermiddagen og går i seng ved den tid jeg plejer..jeg lytter til min afslapnings musik som jeg plejer, og laver det jeg plejer...Så plejer er i hvertfald ikke død her :)
Nåh...til emnet igen..min kære lille pige den ældre af slagsen er rigtig god til at spise rigtig sundt... og hun er lige startet på en bestemt 12 ugers kur mod smerter...     så nu vil jeg forsøge det samme og se hvis det hjælper..det jeg er lidt bange for er de dage som jeg ikke kan...det er jo lidt stramt madprogram og det er jo mange dage jeg ikke har overskudet.Så det har vi snakket om herhjemme og "Mit hjerte" han er klar til at stå ved min side i de uger så vi kan se hvis det hjælper..det er jo også strenge for ham når jeg har meget ondt... Fordi at i den situation kan han ingenting gøre og det føler han er rigtig svært..Det er lige som når ens barn græder,der vil vi så gerne kunne gøre noget så det ikke bliver ked af det...men det kan vi jo ikke altid..vel...
Men nu prøver vi og ser, det bliver spændende, meget spændende....

6 kommentarer:

 1. Hvor lyder det spændende... hvor kan man finde den kur ??? jeg spiser nemlig smertestillende hverdag. og ville jo godt kunne være fri for det :-)

  sikken en flot tændstiks æske du har lavet til panduro..

  god weekend
  Jayne

  SvarSlet
 2. Hej Jayne :)
  Det er ved Lene Hansson..hvis du klikker på linket under:12 ugers kur mod smerter
  kommer du til hendes hjemmeside og der er den..Jeg syns i hvert fald det er spændende at prøve...
  Og tak for det ;)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 3. Dorit: Tusind tak for det :)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 4. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med kuren... ;o) Jeg lider selv af kroniske smerter og spiser p.t. smertestillende hver dag. Jeg er ikke i tvivl om at man kan gøre meget med kosten; har selv mærket positive resultater.
  Pøj pøj...

  Britta

  SvarSlet
 5. Blæksprutten: Tusind tak for det :)

  SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)