fredag den 7. januar 2011

Slut.....

Så er julen slut for denne gang....og lige så godt at komme i gang med at få alt julepyntet pakket ned.Jeg syns altid det er lidt trist at pakke julen ned,nok fordi de giver gode minder og hver gang jeg pakker mit julepynt op så er der så mange minder der dukker op.For mig at pakke mit julepynt op er nok lige som at gøre status over det gamle år til nytår for mange....vi har jo boet her i det skønne land siden 1 januar 1999 og mens mine forældre og svigerforældre var i live så var det  mange ting der blev sendt til os op til jul og tit var der en lille hilsen på de små kasser og selvfølgelig gemmer jeg det i de samme kasser;) så jeg syns altid det renser lidt ud når det bliver taget frem...der triller tit lidt tårer og strømmer frem gamle minder og jeg syns jo flere år der går jo flere gamle minder dukker op...måske fordi nu har jeg muligheden til at give mig god tid til at både pakke op og pakke ned igen;) Men...det giver jo en skøn følelse bagefter, sådan lidt let følelse i kroppen......
Nåhhhhh det er vist ikke her foran skærmen jeg pakker noget som helst ned, og der er meget så det er vist lige så godt at komme i gang :)

Knus og kram herfra

3 kommentarer:

 1. Jeg har heller ikke pakket julen ned endnu, men det gør jeg senere idag.

  PS. trylledrikken hjælper RIGTIG godt!
  PPS. vi ses på lørdag

  Knuuus :-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes også, at julen for mig er forbundet med mange minder, Silla - jeg tænker på min barndoms jul, hvor hele den store familie var samlet. Nu er mange af dem væk, og man må skabe sig nogle nye traditioner.
  Klem til dig!

  SvarSlet
 3. Anita: Det var godt den gør :) Glæder mig helt vildt til at se jer i morgen...og hvis jeg ikke er helt færdig med at pakke dem ned...nåhhh så tager vi det med..ikke :)
  Knus og kram herfra

  Madame: :)præcis og jo ældre en blive jo mere vigtigt er det syns jeg at holde fast i sine traditioner både gamle og nye :)
  Knus og kram herfra

  SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)