tirsdag den 22. februar 2011

Århus...

turen gik over ALLE vores forventninger.... Vi kom glade hjem;) rigtig rigtig glade og helt færdige..de siger vist lidt om hvor bekymrede vi var i virkeligheden.... vi prøver jo altid at spille hårde bananer :):):)
Det korte af det lange....Mit hjerte skal ikke til en operation igen med sin ankel..CT skanningen viste en healing inde ved skruerne....en meget langsom healing,men nok til at Kristian syns at vi skal vente og holde godt øje med hvordan det går:) han er jo også en diabetiker og tit er det at de healer langsomt....
Men Kristian fortalte os også at han havde sat af tid til operation til ham,så sikker var han på at der skulle en ny til...men den kunne han gudskelov satte af til en anden:) Nauh hvor blev vi glade...det er jo ikke bare en ny operation vi snakker om...Mit hjerte, har en blodprop i sit hjerte(en han fik får otte år siden og sidder fast) og denne operation der skulle til hvis den sidste ikke virkede er en meget længere en og det ville han helst ikke udsætte ham for hvis det ikke var livsnødvendigt.....så det er det vi var så hunde bange for... Men vi kunne tage glade hjem, rigtig glade og taknemlig for dagens resultat..nu skal han komme om en måned til røntgen og hvis alt går den rette vej...SÅ må han begynde at ARBEJDE igen;)  det var en glad mand jeg kørte til hans arbejdsgiver og kunne fortælle ham en god nyhed:)

Tak for jeres varme tanker;) Dem er vi SÅ glade for og det varmer ens hjerte rigtig meget ;)

Knus og kram herfra

2 kommentarer:

  1. Det var dejlige nyheder !
    Nu kan I slapper af :-)

    SvarSlet
  2. Ja ,skønt og nu kan vi trække vejret helt ned i maven uden besvær;))

    Knus og krma herfra

    SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)