lørdag den 12. februar 2011

De fascinerer mig


ananas kirsebærrene...Jeg har altid syns de er så smukke på en lidt underlig måde..det er måske fordi at der ligger lidt mystik over dem..de er indpakket i sin "egen papir" og så når man lukker dem op,kommer der denne smukke frugt...



For nogle år tilbage brugte jeg dem rigtig meget til at dekorere brød-tærter med Men jeg kunne ikke drømme om at spise dem...ved ikke hvorfor.. indtil i går.......... I min madplan var der en opskrift på salat der indeholdt dem..jeg må ærlig indrømme at jeg var lidt skeptisk...men man kan jo ikke sige at noget ikke smager godt...FØR man HAR smagt det...vel



tilbehør, var der også en dressing som ikke  lige så optimal ud...men det skulle prøves af...............




og hold da helt fast hvor det smagte godt..så det var godt jeg gav det en chance.
Her på det sidste har jeg smagt en del underlige ting blandet sammen og det bliver altid den gode positive oplevelse...
Så jeg bliver ved...........

Knus og kram herfra

1 kommentar:

  1. Jeg kan også være skeptisk overfor mange nye ting, men jeg er så tilpas nysgerrig (jeg plejer dog at kalde det videbegærlig) at jeg gerne prøver. Jeg vil hellere end gerne smage nye retter, også selvom man risikerer at gå sulten fra bordet, hvis det nu ikke lige smager som forventet. ;-)

    SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)