onsdag den 9. februar 2011

Jeg blev SÅ begejstret


jeg kunne ikke andet.... Vi besøgte vores lille pige og hendes bette mus på sygehuset i Herning i forgårs ( De undersøger hende stadig...men vi håber at få noget at vide i dag og nu er det hendes spiserør de snakker om....)
de har været lidt rundt på stuer der fordi de har haft så mange RS-virus børn og det MÅ hun bare ikke få, så de er blevet smidt lidt rundt....nåh men til sagen, den dag vi var der overnattede de på legestuen,eller en del af den og den var blevet malet med billeder af dyr og haver og puha....hold da helt fast...det var

godt nok flot lavet....
Jeg blev helt målløs..hvordan kan en lave sådan noget....de så, så levende ud...nauh man...ja jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklar den følsele jeg fik...men jeg tog nogle billeder til at dele oplevelsen med jer, men de er uden blitz til at skåne bette musen lidt,hun har vist nok lige for tiden den lille engel.


Knus og kram herfraPosted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Det er vel nok nogle smukke billeder, Silla - rigtig god bedring med den bette mus og klem til dig!

  SvarSlet
 2. Jeg kunne ikke lade været med ad "stjæle" kopi med hjem;).Tusind tak for det Madame:)

  SvarSlet
 3. Giver dig fuldstændigt ret... nogle er så fantastiske til at få alle små udtryk med på deres malerier. Håber at I snart får jeres lille mus hjem igen og god bedring til hende.

  Kan du hilse på Aktiv Centret idag :-)

  SvarSlet
 4. Tak for det Lissy. Jo det skal jeg nok gøre.

  knus og kram herfra

  SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)