onsdag den 13. juli 2011

Når en fylder år....



og bliver kaldt "Mit hjerte" til daglig, får man en rigtig god kage (selv om en er diabetiker) formet som hjerte...hvad ellers;)
Det er en kage min mor lavede ofte til bedre dage....og den har også fulgt mig og mit hjem og vores mærkedage og højtider.
Jeg købte hjerteformede lagkagebunde til den, tre styk...



Opskriften får i med og jeg kan varmt anbefale at prøve, men pas på den give afhængighed;)

2 stk Lagkagebunde.
Hel dås henkogte pærer.



Krem:
  • 1/2 ltr Fløde
  • 3 stk  Æggeblomme, pastiuseret
  • 3-4 spsk Flormelis
  • 100 gr Mørk chokolade
Pisk fløden og stil den i køleskabet.
Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen.
Smelt chokoladen imens over vandbad og pisk den siden sammen med blommer og flormelis. Når det er blevet til en fin brun krem kommer jeg den piskede fløde i og pisker det lidt sammen,sådan at det bliver til en let og luftig krem.

Tag de halve pærer op af lagen og skær dem i enten fire eller otte stykker, kommer an på bundene (til hjertet skar jeg i 8 stk).
Lagen bruger jeg til at bløde bundene op med,kom endelig godt med væde på;) Siden lægges pærerne på den ene bund og derefter krem, siden den anden bund ovenpå med pærer og resten af kremen hældes over og smøres ud over siderne også;)
Den kan sagtens laves dagen inden,brug så bare lidt mindre væde til bundene.

Held og lykke.

Lige om lidt skal jeg til Billund at hente min kære store bror og om jeg glæder mig....ja jeg gør;)

Kan i have en rigtig god onsdag derude, den ser lidt overskyet ud fra mit vindue.

Knus og kram herfra
7

3 kommentarer:

  1. Tillykke til ham og sikke en dejlig og syndig kage. Hav en rigtig dejlig dag i selskab med din bror.
    Klem

    SvarSlet
  2. Den ser lækker ud! Knus og kram herfra

    SvarSlet
  3. Stort tillykke og uhmm for en lækker kage

    SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)