onsdag den 29. februar 2012

Det er ikke tit....

at det er mig der har denne udsigt når jeg sidder i en bil... Det plejer at være mig der kører,sådan har det altid været;) Ikke i går. Mit hjerte skulle til øjenlæge i Århus og det var så heldigt at min lille pige den ældre af slagsen skulle til scanning, også i Århus.Så vi tog med som passager, jeg var hellere ikke i stand til at køre selv...Så er det også så hyggeligt med selskab. Det gik fint ved øjenlægen,øjet skal behandles i fire uger med tre forskellige slags medicin og så tager vi turen igen og der ser vi hvordan det går.

Mens mor og far snakkede med deres læge tog amma og afi med lille engel Johan Smári i "Storcenter Nord" Hvor vi fik en lille bid mad og han fik lov at prøve legeland og en racerbil...uha det nød han og vi ikke mindre:)


Vi  fik en "nedtur"...

.....til at se på de smukkeste farvede fisk,
men....


vi fik da også "optur" igen :) Han syns det var vældig sjovt at køre med det bånd der, op og ned....


 Vi sluttede dagen med et lille besøg ved Tilde og onkel Gudjón,på deres arbejde. DET blev altså dagens højdepunkt,Johan Smári fik lov ,ikke kun at sidde,men også at starte og give "motorcyklen" gas. I skulle have set de øjne der,nauh de lyste....
Vi ville have taget til Århus i weekenden og bleven der indtil i går, men det tager vi en anden god gang. Vi fik da nogle rigtig gode knus og kram fra Lille og kæresten og det kan jeg da live længe på:)

Kan i have en rigtig god onsdag derude,min står på stille og roligt selskab med en god veninde:)

Knus og kram herfra
10

2 kommentarer:

 1. Det lyder til at I har haft en dejlig tur til Århus..
  Men husk nu at passe godt på dig selv,
  Kram Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ohh ja Hanne det havde vi,trods lidt kropslig urægelmæssigheder....;)
   Det skal jeg nok.

   Knus og kram herfra

   Slet

Tak for at give bloggen liv :)