mandag den 10. september 2012

Øv,øv og atter øv

det er lige som det bare ikke vil gå fremad med min lille pige......Det er godt nok en rutchebane tur for hende...ja for dem alle tre.
I tirsdags tog hun  til lægen med urinprøve....hun havde fået blærebætendelse...... Hun har jo ikke kunnet tisse selv fra operationen og er nød til at gøre det med hjælp fra et kateter med to-tre timers mellemrum....og de siger at det er tit det kan gå sådan.
Piller fik hun og det hjalp allerede samme aften.
I onsdags var hendes bedste dag og hun kunne gå og nusse lidt derhjemme,hun ringede meget stolt og fortalte det. Hvor var det vidunderligt at høre.....det giver sådan en glædes følelse at høre den glæde der var i hendes stemme.
Men det varede ikke længe,natten til torsdag havde hun rigtig mange smerter....torsdag ringede de fra Skejby til at høre hvordan det går. Da de hørte det blev hun bedt om at komme der ind. Det var om eftermiddagen så de blev enige om at hun skulle møde fredag morgen. Da hun kom blev hun scanner og trykket på,der kunne ikke ses eller føles noget galt....men da det ikke var hendes egen læge så skulle vi vente indtil han kom på vagt om efter middagen.
Han forklarede de smerter med at fordi hun fik sat op det de kalder et dobbelt j kateter fra hendes nyre til hendes blære så når hun får blærebetændelse så går den infektion også op i den kateter og derfor kunne hun mærke det sådan som hun gjorde og det vil tage hende længere tid at komme af med betændelsen,men hvis hun fik den igen så skulle kateteret fjernes .... nu ser vi lige hvordan det går. Vi føler at det går langsomt,meget langsomt fremad,vi er taknemlige for hvert et lille bette fremskridt hun føler. I dag er det tre ugen siden hun blev opereret og som hun selv siger sygemeldingen er halvvejs så nu må det gå lidt stærkt :)

Nu har jeg  været en tur til stranden og taget mit kamera  frem så mon ikke livet falder lige så stille på plads igen :)

Kan i have en rigtig god mandag derude.

Knus og kram herfra

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dog hårdt for hende / Jer alle .
  Håber det går fremad for hende - sender stadig varme tanker

  Marianne

  SvarSlet
 2. Trist att höra...det är ju inte alltid det går som på räls men sakta men säkert så hoppas jag att dottern din snart är frisk igen ! Kram

  SvarSlet
 3. Husk at en sygemelding altid kan forlænges...også selvom der måske er gået 12 måneder som sygemeldt. Man kan søge om forlængelse.
  Håber inderligt at det meget snart går fremad med hende, og sender hende og dig alle mine varmeste tanker <3
  Knus og kram

  SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)