fredag den 16. august 2013

Hive fra hinanden kød


eller pulled pork...har i prøvet den?
Det smager rigtig godt,det kan jo købes færdiglavet fra
Tulip og det smager også ganske udmærket,men jeg
havde lyst til at prøve selv.Metoden passer mig også rigtig
godt,først skal det krydres og være en nat på køl.


Dagen efter ser det sådan ud,så er det med at komme
den i en kold ovn der er indstillet på 110 grader


12 timer senere ser det sådan ud,vi var lidt utålmodige og
smagte på den efter 10 timer,det blev en skuffelse...
de to timer til sidst gjorde virkelig det de skulle...mums 


det smagte rigtig godt,jeg havde tænkt mig at bage rigtig gode 
burgerboller til,men det blev ikke denne dag...

Her er den gode opskrift jeg brugte,men vi undlod sovsen.
Håber i får lyst til at prøve,det er ventetiden værd.

Kan i have en rigtigt god fredag derude.

Knus og kram herfra

1 kommentar:

  1. Det ser lækkert ud ;)
    Jeg har prøvet den fra Tulip, men det var en kæmpe skuffelse. Den var klistret og meget fed, og smagte ikke godt. Jeg må prøve selv at lave det en gang; det bli'r i ovnen, for jeg har ikke tålmodighed til at holde liv i en grill i så mange timer ;)

    Go' weekend og knus...
    Britta

    SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)