fredag den 17. oktober 2014

Frustration


Over vores sygehus system.... De vil jo bygge et supersygehus i Gødstrup til os her ude vestpå i udkantsdanmark..... Men hvorfor det forstår jeg overhovedet ikke... De har nemlig ingen resurser siger de selv på sygehuset og hvad f....n skal vi så bruge den kæmpe bygning til? Jeg spørg bare?!? Min lille pigen den yngre af slagsen har være syg i fire uger i dag. Hun har ikke spist fast føde i tre og en halv uge... Indlagt på akut afdeling tre gange været ved vagtlæge fire gange og egen læge to gange plus i tlf.... Selv betalte hun scanning af hendes galdeblære på privatsygehus i Esbjerg. Og vi har kørt desuden til Herning fem sex gange til medicinsk dagafsnit.... Og der sidder vi også lige nu...glemte det lige hun  har tabt næsten ti kilo. Vi har flere gange fået at vide at man bliver ikke indlagt bare sådan der hvis man ikke kaster blod op..... Vi er trætte godt trætte af dagens Danmarks sygehusvæsen....
Det var så dagens sure opstød.... 

Jeg håber i nyder resten af jeres efterårsferie derude.

Knus og kram herfra

3 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå dine frustrationer, så surt opstød vil jeg nu ikke kalde det. det gør mig ondt med den "lille pige" - hvad er der dog galt??

  SvarSlet
 2. Forstår dig kun alt for godt, søde Silla; det er uudholdeligt. Jeg håber det bedste for din datter; hun må efterhånden være meget meget træt - både af sygdommen, men også af systemet.
  Kram til jer
  Britta

  SvarSlet
 3. Åh nej! Håber så meget for Jer at en eller anden læge snart tager sig sammen og finder ud af hvad der er galt med din "lille pige", det lyder jo helt galt det du skriver.... god bedring til hende og kram til Jer alle.

  Kh Karina

  SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)