tirsdag den 25. januar 2011

Det går fremad


med min haveplan...Jeg var på kursus i aftes...jeg har ikke følt at det var lige som jeg havde forventet,men det fik jeg sagt til hende på en meget pæn måde ;) og så kørte det bare...
Jeg fik sat en stribe med  dvergsyren langs vores terrasse og garage,den side der vender mod S-V og der kommer også  skimmia til at dele blomstringen lidt...Så begyndte jeg på selve haven det er jo sådan set den jeg vil lave rigtit meget om på..men det er jo nogen år frem i tiden vi snakker om..  Rom blev jo ikke bygget på en nat...vel :)  Det begynder at ske noget spændende kan jeg mærke :)
Jeg vil gerne lukke min have mere og nu går vi i gang med det... Anna havde et rigtig godt forslag...som jeg blev rigtig glad for...
 LYSTHUS lavet af stolper og net... på stolperne kommer der roser roser   og på nettet kommer der klematis i forskellige sorter der blomstrer fra maj til oktober...
Nauuuhhh hvor det er spændende syns jeg. Noget jeg kan bare sidde i og nyde hele sommeren...dufte til roser i sarte farver og klematisblomster i hundredevis..kan i se det for jer....
Hun drømmer, hun drømmer,hun drømmer......

                                          Knus og kram herfra
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Drøm du bare min søde ven, drøm du bare! Drømme er med til at gøre livet lidt lettere. Det ville blive lidt kedeligt uden. Jeg har også nogle drømme, men de er hemmelige. ;-) Jeg skal nok fortælle dig om dem når vi ses igen.

  SvarSlet
 2. Det har du fulstændig ret i:) Jeg skal nok byde på en tur i min drøm når den er færdig:):):) og glæder mig til at høre om din...:)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 3. Dit haveprojekt ser spændende ud; skøn idé med lysthus af stolper og net.
  Jeg har selv været på sådan et kursus og fik mange gode idéer; desværre blev jeg stoppet af en rygskade, så projektet måtte skrinlægges. Men tror da at jeg vil overveje sådan et lysthus; det er jo ikke så vanskeligt, og materialerne er jo ganske enkle.

  God tirsdag aften...
  Britta

  SvarSlet
 4. Kære mor.
  Jeg vil gerne give en weekend af min kalender, til at hjælpe med processen fra drøm, til virkelighed ;)
  Og det er jeg helt sikker på at Torben, mini graveren og Johan Smári også gerne vil ;) Så du må gerne tænke over om hvornår du synes du er klar, til sådan en weekend ;)
  For vi ved hvilken glæde det vil give dig, at kunne sidde i dit lysthus med dine havebøger, strikketøj og hjemmelavet hyldeblomstsaft ;)
  Love you. Knus mig

  SvarSlet
 5. Det må være spændende på den måde, at kunne planlægge sin have. Skal du selv lave alt arbejdet (med hjælp, forstås) ?

  SvarSlet
 6. Blæksprutten: Tak,tak :)

  Min søde lille pige: ;) hun bliver jo rørt helt til tårer hende mor her....Jeg ved af erfaring at i gerne ville hjælpe ;) Men hvor varmer det mit lille hjerte at høre det....;) jeg bliver helt mundlam.....

  Dorit: Det er det da også rigtig spændende..jeg kommer jo også oppe fra kulden hvor det ikke er altid så nem at få en have oppe at stå og slet ikke et lysthus :) Jeg vil jo gerne gøre alt selv det er vist det jeg er opdraget til:):):) MEN den tid er jo sådan set over i mit liv..:)det jeg kan vil jeg gøre selv ( med god hjælp ;)..) så ser vi hvor meget jeg får gjort ved det...men jeg har så i hvert fald fået meget glæde ud af at lave planen :)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)