fredag den 3. februar 2012

Det er SÅ vigtigt........

for mig at kunne hive i livet små glædes tråder.
Det er jo nok derfor jeg går rundt som en slags tosse med mit kamera klistret fast på ansigtet. Det er lige meget hvor jeg færdes,jeg ser altid verdenen omkring med med "kamera-øjne" fordi DET giver mig alle de farver der gør min tilværelse nemmere:D
Og jo mere jeg kan fokusere på alt det smukke i livet og verdenen omkring mig, jo mindre bliver mine bekymringer og mine smerter. Det gør så ondt på min krop når jeg ved at min familie lider.Og efter hånden er det utroligt hvor meget der rammer vores lille familie....men vi er rigtig,rigtig glade for at vi alle sammen er trods alt i live, og det der rammer det tager vi med. Jo mere flere gange der bliver spændt ben for en, jo længere tid tager det at rejse sig igen......MEN vi rejser os igen.
Sidste par måneder har budt på en rutschebane der næsten ikke er til at holde ud, både for mine kære børn og de helt små......
Men i dag er vi trods en diagnose for min lille pige,den yngre af slagsen SÅ glade at vi næsten kunne flyve (ja,ja,jeg sagde også næsten :D:D:D...) Vi havde frygtet det værste ,men det var IKKE KRÆFT.
Og så er det som det plejer at være i vores lille familie, det vi ikke bliver slået ihjel af,det gør os kun stærkere.

Derfor et lille billede af de meget vigtig tråde jeg hiver efter, en lille bette tusindfryd jeg fandt i min græsplæne i januar måned,lige inden sneen faldt og det begyndt at fryse:)

Må jeres fredag blive lige så fantastisk som vores.

Knus og kram herfra
10


6 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre. Rigtig god weekend til jer alle

  SvarSlet
 2. Det er så dejligt at høre, søde ven! Jeg er så inderligt glad på jeres vegne. Jeg har aldrig mødt en familie der er så stærk som din familie. Det er fantastisk.
  Knus og kram

  SvarSlet
 3. Åhhh hvor er det GODT at høre!

  Kæmpe varmt tankeknus til Jer allesammen :-)

  SvarSlet
 4. Ibland står tiden stilla och man bara håller andan...otroligt glad att beskedet var det bästa !!
  Stor kram

  SvarSlet
 5. Å Tillykke. At frygte det værste er en forfærdelig tilstand der ganske fryser en. Jeg har selv prøvet at frygte for mine børn og kender både den frygtelige angst og glæden når det så alligevel er noget andet.

  Må I få en fantastisk tid nu og glæde jer over at have sådan en dejlig familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marina:)

   Uha ja det er en følelse der er svært at forklare,men vi blev godt nok høje af den glæde vi fik ud af situationen.
   Tusind tak...OG i lige måde;)

   Knus og kram herfra

   Slet

Tak for at give bloggen liv :)