søndag den 5. februar 2012

Glimt af....

en skøn,skøn søndag morgen.
Stille,lige lavet kaffe og strik i hånden...
Det bliver ikke bedre.


Må jeres dag blive lige så skøn.

Knus og kram herfra.
10++

4 kommentarer:

  1. Husk at passe godt på dig selv, du kære. Jeg kan se, du trænger til at trække vejret lidt dybere og hvor er det bare skønt, at du er så heldig med at kunne finde alt det smukke lige udenfor din hoveddør. Alt det, som fylder din dag med glæde.

    Åh, som jeg nyder at være der også, når vi kører til og fra dit sted. Til sommer vil jeg give guld for at sidde lidt på bænken og nyde udsigten, ovre på den anden side af din gade. Der er så utrolig smukt!

    Rigtig god søndag til Jer :-)

    (((Knus)))

    SvarSlet
    Svar
    1. Uha ja søde ven...sådan er det når der har været stress på lidt for længe...det koster på smerte-kontoen;) Det er jeg i hvert fald,det er SÅ vigtigt for mig hver dag at kunne se det:)

      Ja Anita til sommer SKAL vi der nede og sidde på bænken og kigge over åen og grille noget godt:)

      Tak og i lige måde:)

      Knus og kram herfra

      Slet
  2. Jeg bliver så glad af at læse med hos dig - beundrer sådan din evne til at finde glæden frem, trods modgang, og du ved, hvilke redskaber der skal til. Jeg har det lidt ligesådan - skal bare øve mig hver dag :-) Og det er ikke altid, at det lykkes. Men øvelse gør mester :-)

    Jeg er ked af at høre om din datter, men colitis ulcerosa kan man trods alt leve godt med. Der var jo det, der ville være værre.

    Håber du har haft en god weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak og i lige måde søde Dorit:)
      Uha Dorit...jeg har da også øvet mig i mange år efter hånden:)og gør stadig...Det er bare SÅ vigtigt at hive i de tråde man kan til at holde sig oven vande :) Når man engang har kigget helt der ned i det sorte hul så vil man altså helst ikke dertil igen,selv om det er jo ikke altid man kan bestemme over det....;)

      Ja det er vi også SÅ glade for at det ikke var noget værre :)

      Jo tak...og i lige måde:)

      Knus og kram herfra

      Slet

Tak for at give bloggen liv :)