onsdag den 11. januar 2012

Hun kunne nok flyve


igennem hendes andet år,vores lille engel Kristina Líf,hvis altså den var ægte den her :D
det er jo kun et kort,måske kan det bære hende lidt på vej....





Den er lavet efter endnu et fra bydonna og syet i hånden. Det glimtrende papir i midten har jeg også brugt til de andre fire små engles fødselsdagskort,jeg syns det hører til dem da det viser godt al den kærlighed vi bærer til dem.
Da det karton og papir jeg brugte er så farve rigt syns jeg ikke at der skulle mere pynt på,andet end det lille skilt med tillykke på.

Jeg har været til glas i dag,første gang efter juleferie,hvor var det dog skønt at møde "glaspigerne" igen. Jeg havde tænkt lidt over om jeg skulle blive hjemmme,da jeg åbenbart gik lidt for hårtd til med min krop og "jule-pynt nedpilling" i forgårs,men jeg er glad for at jeg tog afsted...uha det er SÅ mange og spændende projekter jeg gerne vil i gang med og har planer om ;)
De små gåture og strandture på det sidste har gjort godt for min kreative del af hjernen(som har stået længe stille) kan jeg mærke og DET føles bare rigtig,rigtig godt:)
Kan i have en god onsdag eftermiddag derude.

Knus og kram herfra
8

1 kommentar:

  1. Min kreativitet er også begyndt at blomstre igen. Idéerne popper op jævnligt, og jeg burde måske nok skrive dem ned i en lille bog, men det har jeg altså ikke fået gjort endnu. ;-)
    Knus og kram

    SvarSlet

Tak for at give bloggen liv :)